Lezecká víkendovka v Táboře

Fotky zde

Ve dnech 23. – 25. 2. 2018 jsme se vydali na víkendovku do Tábora. Po doražení do klubovny vodních skautů u Lužnice jsme si vybalili a připravili si ležení. Po přípravě noclehu jsme chvíli hráli hry a pak jsme dostali od vedoucích šifry, které nám popisovaly cestu na BABÍ HORU. Vydali jsme se tedy na cestu.

Po tom co jsme došli po tmě k rozhledně na Babí hoře, jsme Vašíkovi odpřísáhli, že se usmějeme na fotce a nakonec jsme se vydali zpátky ke klubovně, kde jsme se navečeřeli a šli spát.

V sobotu dopoledne jsme se byli znovu kouknout k rozhledně. Po menší procházce jsme se vrátili zpátky do klubovny, kde nám starší skauti a roveři připravovali oběd („boloňské špagety“).

Po obědě jsme se vydali na LEZECKOU STĚNU, kde nás Hanz proškolil a strávili jsme tam celé odpoledne. Někteří z nás si to užili více a někteří méně, ale ve výsledku jsme v klubovně stejně odpadli a spali 😀.

Tak a přišel poslední den, den který byl aktivní hned z rána. Začali jsme balením a uklízením klubovny (balení nám dalo zabrat nejvíc). Po takové fyzické aktivitě jsme si dali snídani, pobalili poslední věci a vydali se na LASER GAME   s Vašíkem a menší děti a benjamínci šli s Lúcou a Opičkou do Muzea Lega. Věřím, že jsme si to všichni parádně užili, ale to ještě nebyl konec. Po tom co se všichni sešli na vlakovém nádraží, jsme se vydali na vlak, rozloučili se s Hanzem a jeli domů.

Cesta probíhala jako vždy v pořádku až k železničnímu přejezdu u Heřmaniček, kde se nám záhadně zastavil vlak. Nakonec jsme zjistili, že náš vlak narazil do auta!!! Abychom nemuseli čekat dvě hodiny než vymění lokomotivu, vydali jsme se do Heřmaniček pěšky.

Tato úžasná víkendovka byla plná zážitků, skvělé atmosféry a hlavně si jí všichni užili.

DĚKUJU!!

Anička ♥  26. 2. 2018

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *