Čertův běh

Foto zde

Dne 22. 9. pár skautů z Votic, kteří chtějí jet v roce 2019 na světové skautské setkání (=Jamboree) do Ameriky, uspořádalo Četrův běh pro širokou veřejnost. Proč „Čertův“ běh? Když jsme vymýšleli, jak se bude tato akce jmenovat, napadlo nás, že bychom jí mohli pořádat každý rok na počest, pro nás víc než důležitého, skauta Pavla Linharta – Čerta, který pro skauting ve Voticích udělal mnoho.

A tak jsme 22. 9. uspořádali 1. ročník Čertova běhu. Běželi se dvě tratě – 7 km a 3 km. Trasy vedly přírodou, terénem, po cestičkách s krásným výhledem. Jsme rádi, že běhu se zúčastnili jak děti, kteří ještě nedokončili ani první stupeň základní školy, tak i dospělý maminky. Chtěli jsme hlavně, aby si to všichni užili a to se snad povedlo. V cíli pro všechny čekala odměna – koláček a dobrý pocit, z hezky stráveného sportovního odpoledne na čerstvém vzduchu a z příspěvku skautům, kteří tuto akci uspořádali se snahou vydělat si na cestu do Ameriky.

Děkujeme moc všem účastníkům a sponzorům! Zase za rok!

Sponzoři: Aquapalace Praha (p. Boukal), Marila Votice, Modrá Kočka (p. Mudra), Pekárna Votice (paní Kučerová), papírnictví Bartůněk (paní Bartůňková)

Skauti co chtějí na Jamboree – Bouky, Andílek, Sluníčko

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *