Neseď doma 2023 v obraze

všechny fotky zde:
Děkujeme Všem, kdo jste k nám zavítali, bylo to super, včetně večerního koncertu skupiny Country mix, kdy hospoda 🍻 doslova „praskala ve švech“ 🏡.
Do sportovních a naučných aktivit se zapojilo na 142 👦👧 dětí a leckdy i dospělí, pro děti byla připravená i doprovodná stanoviště jako skákací hrad, stanoviště všestrannosti TJ Sokol Votice odpočinková zóna Rodinné centrum Oříšek kavárna a knižní kout Skaut Votice a Vrchotovy Janovice či stánek a speciální stanoviště na půdě v podání Občanské sdružení Valkýra.
Letošní Neseď doma 2023 bylo výjimečné, protože se v rámci něho předala štafeta k XVII. všesokolský slet 2024, a také, protože bylo vůbec poprvé zařazeno v rámci evropského týdne pohybu Beactive, kterým skrze Sokol – Česká obec sokolská děkujeme za materiální podporu.
Velký dík patří dalším sponzorů, dárcům či mediálním partnerům. Dlouhý výčet díků začneme Martin Schorný a Myšákem Veselým za skvělé moderování a ozvučení celé akce. Za sladké odměny pro děti pak společnosti Mokate-Marilla, Mars Wrigley a Tsport Votice. Za mediální propagaci celé akce pak děkujeme Rádio Blaník a MKC Votice. Z jednotlivců pak děkujeme bratru Petr Boukal a také šipkařům, kteří se těšili velké popularitě, tak se možná brzo dočkáme oddílu 🎯
A hlavně děkujeme také všem členům a členkám pořadatelských neziskových organizací, kteří se na celé akci podíleli od plánování až po dohled na stanovištích či zajištění „maličkostí“ jako jsou plakáty, spousta komunikace a hodiny organizace a příprav.
Všichni pracují ve svých spolcích nezištně (zdarma) a pomáhají rozvíjet zdejší komunitu a společenský život. Neseď doma vysíláme již počtvrté asi nejdůležitější z několika poselstvích sletu SPOJUJEME.
Tak zase za rok neseďte doma!
Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *